Det gode arbejde fortsætter...

...på VOLCANO.nu. Her fortsætter vi med at arbejde for at vores byer udvikler sig med blik for de mennesker, der skal leve i dem. Følg med for flere projekter, der fremhæver borgerinddragelse, analyse af fælleskaber og værdien i at arbejde sammen.

Data Fantasi

Vi hjælper organisationer udvide deres data fantasi, så flere bliver i stand til at til at tænke kreativt om organisatoriske problemstillinger igennem data. Så data bliver sjovere og mere sexet at arbejde med. Vi udvider forståelsen af, hvad der kan udgøre brugbare data og hjælper organisationer forstå, hvordan data kan anvendes på nye og eksperimenterende måder og være med til at fremme innovation, inddragelse og strategiudvikling i din organisation.

Data Realisme

Vi ønsker at gøre det nemmer for organisationer at skelne hype fra de virkelige potentialer i dataarbejde. Det er fx vigtigt at afmystificere ideen om at big data kan løse alle problemer. Derfor er data realisme lige så vigtig for os i vores projekter som data fantasien. Fordi det er vigtigt både at kende muligheder og begrænsning ved anvendelsen af data - heriblandt hvornår dataprojekter kan være med til at rykke ved en problemstilling, og hvad det kræver af ressourcer.

We Combine Data Fantasy
and Data Realism

Backscatter aims to open new perspectives for the public and private sectors to interact with their surroundings in a data-driven way. We explore digital methods to visualize, analyze and engage with data. Backscatter is a consortium of research scientists and practitioners methods to visualize, analyze and engage with data. Backscatter is a consortium of research scientists and practitioners.

Gennemse vores tidligere projekter:

Har du lyst til at tale med os?
Kontakt os på info@volcano.nu

Vi elsker data, men endnu mere at tale med mennesker. Så smid os et spørgsmål her, så hører du fra os snart.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Close

Hello there.
Wanna talk?